Acestea sunt produsele de îngrijire a pielii de care aveți nevoie dupa 30 de ani

Demachiere targetata

La fel ca la 20 de ani, un produs de curățare zilnic la 30 de ani este o necesitate. Acestea fiind spuse, mulți dintre noi experimentăm o schimbare a tipului nostru de piele și se îndreaptă spre partea combinată a spectrului. Pentru a combate acest lucru trebuie sa facem trecerea la un produs de curățare formulat având în vedere tipurile de piele combinate.

 Serul antioxidant

Pe măsură ce începem să îmbătrânim, veți observa că recuperarea organismului dupa o noapte pierduta durează puțin mai mult. Același lucru este valabil și pentru pielea noastră. Poate începe să dureze mai mult pentru ca celulele pielii să se înlocuiască și să corecteze daunele cauzate zilnic. Așadar, pe lângă protejarea pielii cu protecție solară și hidratant, este timpul să adăugați puterea antioxidanților ca un alt strat de protecție.

Retinol

În plus față de un tratament antioxidant, dermatologii sugerează încorporarea unui produs de retinol în rutina dvs. de 30 de ani. De asemenea, cunoscut sub numele de vitamina A, retinolul este o putere anti-îmbătrânire care poate reduce petele, crește regenerarea celulară și vizează semnele premature ale îmbătrânirii, cum ar fi liniile fine, ridurile și multe altele.

Creme hidratante care fac mai mult decât doar hidratează

La 30 de ani crema hidratantă este o necesitate. Indiferent dacă aveți pielea uscată sau combinată, completarea rutinei de îngrijire a pielii cu o cremă hidratantă poate promova o piele mai moale, mai fină și mai suplă.

Protecție solară

Deoarece multe femei în vârstă de 30 de ani luptă împotriva melasmei și au nevoie de toată protecția solară pe care o pot obține dermatologii sugerează o protecție solară formulată cu zinc. Zincul este capabil să vă protejeze pielea atât de razele UVB care provoacă arsuri solare, cât și de razele UVA mai lungi care pot pătrunde prin ferestre și sunt mai responsabile pentru riduri și pete maronii.

Măști și peeling

La această vârstă, pe măsură ce majoritatea dintre noi ne ridicăm pe scara corporativă și trăim momente care schimbă viața, cum ar fi nașterea, pielea noastră se confruntă cu diferite provocări și veți vedea acest lucru sub forma unui ten de culoare galbenă, un ton inegal al pielii, o sensibilitate crescută , uscăciune și pori măriți. După 15 ani de hormoni care ne împing uleiul pe piele, porii noștri s-au lărgit și au devenit un loc de colectare a pielii moarte, provocând puncte negre sau comedoane deschise.

Opțional: Cremă de ochi

Deoarece primele semne ale vârstei apar în jurul ochiului, dermatologii sugerează utilizarea unei creme nutritive pentru ochi pentru a se asigura că această piele subțire obține hidratarea de care are nevoie. Pe lângă hrănirea conturului ochilor, crema pentru ochi poate contribui, de asemenea, la reducerea aspectului semnelor premature ale îmbătrânirii ochilor, cum ar fi liniile fine, ridurile și picioarele corbii.

Opțional: Tratamentul acneei

Crezi că poți să-ți iei adio de la tratamentele pentru acnee la vârsta de 30 de ani? Din păcate nu pentru unii dintre noi. Deoarece pielea poate fi mult mai uscată decât la 20 de ani utilizeaza un tratament care are un procent scăzut de peroxid de benzoil și nu va usca pielea.