The Faux Glow: 5 moduri subtile de a face pielea să strălucească, potrivit profesioniștilor

De multe ori în modă și frumusețe, tendințele fac un 360 grade, revenind în stil la câteva decenii după fanfara lor inițială. Așa este cazul cu cele mai recente tendințe de machiaj: nuanțele irizante ale buzelor, creionele pentru ochi, grundurile pentru față și fardurile de ochi – care degajă strălucirea aprinsă din interior – s-au întors.

Există câteva motive pentru care acest tip de stil visat a reapărut încă din anii ’90, potrivit diferiților profesioniști, dintre care unul este probabil o creație de artă pe care ați observat-o în aproape toate: unicornii.

„Strălucirea irizată este un aspect eteric, holografic, care amintește de unicorni și zâne. Poate fi la fel de subtil ca aplicarea unei farduri pastelate sau a unui aspect complet, care emulează o creatură fantastică ”, explică Heather Harzold, artistă de machiaj, esteticiană licențiată și blogger de frumusețe.

„Acest aspect de machiaj este atât de popular acum datorită nebuniei de unicorn care a preluat. Apelează la o mulțime demografică de iubitori de machiaj care iubesc etericul și strălucitorul, aspectul strălucitor pe care îl oferă, precum și celor care iubesc fantezia și [chiar] a continuat în cosplaying ”, adaugă ea.

Dacă nu doriți exact să vă îmbrăcați ca o creatură mitică, managerul de artă profesională pentru Stila Cosmetics, Carly Giglio spune că strălucirea irizată este la modă chiar acum, datorită diversității sale. „Poate fi fie o afirmație îndrăzneață, fie o strălucire subtilă și proaspătă. Iridescent este un amestec de câteva nuanțe care creează o dimensiune mai capricioasă, mai eterică, chiar dacă doriți să străluciți mare ”, explică ea.

„Această tendință nu merge nicăieri, deci o strălucire irizată este o modalitate perfectă de a continua să reinventezi și să te joci cu diferite nuanțe și texturi în jocul strălucitor”, notează Giglio.

Sunteți gata să aruncați acest aspect strălucitor, dar pământesc? Iată cum să îl schimbați, potrivit profesioniștilor care știu cel mai bine.

Cum să obțineți faux glow?


Începeți cu un fond de ten sau grund care mărește strălucirea.

Se amestecă un iluminator cu fundație.

Make up usor si light in zona ochilor

Alegeți un blush care să completeze tonul pielii.

Adăugați o strălucire subtilă pe obraji și buze.